Thursday, November 20, 2008

baru nak belajar buat blog ni

Hari ni 1st time buat blog sendiri, org wat fs sibuk gak nak buat, org wat blog pun sibuk jugak nak buat. ba kata org tak nak ketinggalan zaman. Almaklumlah zaman dah berubah, dunia dah maju so tak nak la jadi katak bawah lift je.........hehe.zaman kitaorg dulu2 mana de benda2 ni semua..... ni pun kena guide ngan adik satu opis ni (mirae & city)....haaahaa

1 comment:

RiNoa SQuaLL said...

fuyooooo....bsar tol...hehehe